Reinier van Arkel KLIN Lichtboog Woonwerkvoorz

24-36 uur

Begeleider of verpleegkundige - Lichtboog

Waar ga je werken? 
Werk je graag met (jong)volwassenen die voor grote uitdagingen staan om weer meer regie over hun eigen leven te verkrijgen? Dan is de Lichtboog de ideale werkplek. De Lichtboog is een open behandelsetting voor (jong)-) volwassenen waar 20 cliënten vaak langere tijd verblijven. Bij de meeste van onze cliënten is er sprake van autisme. Bijkomende zorgvragen (zoals leefstijlproblematiek, psychosegevoeligheid, LVB, angst- of dwangklachten) maken dat ze langere tijd aangewezen zijn op een klinische opname om weer een nieuw perspectief voor de toekomst te ontwikkelen. We werken vanuit de visie herstelondersteunende zorg (HOZ). Hierbij faciliteren we het herstelproces van de cliënt zoveel mogelijk, met het doel dat iemand binnen zijn mogelijkheden zo goed mogelijk kan functioneren en mee kan doen in de maatschappij.  

De directe begeleiding wordt gedaan door verpleegkundigen, woon- en activiteitenbegeleiders met ervaring op het gebied van autisme.  Elke cliënt heeft een persoonlijk begeleider die de zorg en begeleiding coördineert en vast aanspreekpunt is voor o.a. familie en naasten. Het team wordt in hun werk ondersteund door een orthopedagoog, een verpleegkundig specialist en een psychiater op consultbasis. Ook werken we nauw samen met expertteams, o.a. op het gebied van autisme. 

 

Wat ga je doen? 
Als begeleider of verpleegkundige heb je als voornaamste taak het zorgdragen voor uitvoering van het behandelplan i.s.m. groepsbegeleiders en assistent begeleiders. Tevens draag je zorg voor en organiseer je een kwalitatief veilig behandel- en begeleidingsklimaat voor de cliënten. Je ondersteunt de cliënten ten behoeve van de gestelde behandel- en hersteldoelen. Verder begeleid je de cliënten waar nodig bij de verzorging, eetsituaties, dagbesteding, activiteiten en met de dagelijkse dingen. Mocht het nodig zijn, voer je als verpleegkundige ook verpleegtechnische handelingen en voorbehouden handelingen uit. Een goede verbinding en samenwerking met familie en naasten is essentieel. 

Kandidaatprofiel

Wat breng je mee? 
Jouw competenties liggen in betrokken, bevlogen, betrouwbaar, coöperatief, incasserend, flexibel, en zelfstandig zijn, durven aanpakken en doorzettingsvermogen.  

  • Je beschikt over een afgeronde relevante mbo of hbo opleiding zoals verpleegkunde, social work of maatschappelijke zorg; 
  • Als verpleegkundige ben je BIG-geregistreerd; 
  • Ervaring met het werken met psychiatrische cliënten is gewenst. 

  

 Herken jij jezelf hierin? Dan verwelkomen we je graag in ons team! 

Aanbod

Wat bieden wij jou?

  • Een fijn en enthousiast team. 
  • Mogelijkheden om vanuit je specifieke beroepscompetenties te werken. 
  • Een bijdrage te leveren aan de doorontwikkeling van de afdeling vanuit het zorgmodel ART. 
  • Ontwikkelen van kennis en ervaring m.b.t. het werken met cliënten met ASS en complexe zorgvragen.  

 

En verder: 
Wij geloven in de ontwikkeling van onze medewerkers en daarmee het verhogen van de kwaliteit van zorg. We bieden verschillende e-learnings die bijdragen aan jouw ontwikkeling. Reinier van Arkel werkt samen met FiscFree, waardoor je producten zoals telefoons, fietsen en laptops met fiscaal voordeel kan kopen.   

Werktijden: Onregelmatig volgens dienstrooster, hier horen ook nachtdiensten bij. 
Salaris: Arbeidsvoorwaarden en salariëring overeenkomstig CAO-GGZ – FWG 40 (tussen € 2.595 – € 3.541 bruto per maand o.b.v. 36 uur) of FWG 45 (tussen € 2.870 – € 3.863 bruto per maand o.b.v. 36 uur), inschaling afhankelijk van opleiding en werkervaring. 
Dienstverband: Je krijgt direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 – 36 uur per week.  

Meer weten en solliciteren: 
Spreekt deze functie jou aan? Stuur dan nu je cv en motivatiebrief in via de “solliciteer hier” button op de vacaturepagina op de werken bij website van Reinier van Arkel! 
Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Dorien Groot-van der Winden (manager) via 06-57441117.

 

Een vast onderdeel van het selectieproces is een referentiecheck.

Past de geschetste functie niet bij jou, maar ken je iemand waarvoor dat wel zo is? We stellen het op prijs als je deze vacature deelt.

Bij de werving en selectie van kandidaten voor deze functie houden wij ons aan het interne doelgroepenbeleid, zoals vastgesteld in het 'Beleidskader voor Werving en Selectie'.

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-E422001-923

Regio:

  • Noord-Brabant

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Functie:

Begeleider
Verpleegkundige

Opleidingsniveau:

HBO
MBO niveau 4

Vacaturetype:

Functie: Sociaal-pedagogisch niveau 4
Functie: Sociaal-pedagogisch niveau 5
Functie: Verpleegkundig niveau 4
Functie: Verpleegkundig niveau 5
Opleiding: HBO
Opleiding: MBO niveau 4

Locatie:

Vught

Aantal uur:

24-32
32-36

Doelgroep:

Adolescenten
Volwassenen

Sluitingsdatum:

26-06-2024

Startdatum:

08-03-2024

Locatie:

Vught

Kantooradres:

Booglaan 4 5261 LV Vught

Locatie: